Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ayrıca, yangın merdiveni bapları, yangın merdivenlerinin giriş ve çışitalarını kapatır ve yangının merdivenlere yayılmasını engeller.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Ankara Yangın Bapsı fethetmek isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile dayalı kaygı ettikleri bütün konular hakkında olgun sahibi olabilirler.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bunun derunin bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. çoğunlukla maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Bu kapılar kök olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır tutulmak üzere dü gruba ayrılır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 uyum katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla olmak; dayanıklı, bediiyat baplara en munis fiyatlarla iye tamamlanmak bâtınin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden enstantane bilgelik alabilirsiniz.

Dizge Odası Yangın Bapları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yerı saf otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapsı camlı olur.

Dolgular ile kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda amelî açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Her yangın merdiveninin her dü yakaında korkuluk, hızmaşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın Bapsı Montajı Ne Konstrüksiyonlır? Her binanın ehil Yangın Çıkış Kapısı olduğu alan ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi ekipler tarafından kuruluşlmaktadır.

Report this wiki page